Vaasan Setan ryhmätoiminta

Vaasan Setalla on vertaistukeen perustuvat Sateenkaariryhmä ja Transryhmä.

Transryhmä

Ryhmä on tarkoitettu transsukupuolisille, muunsukupuolisille ja kaikille, jotka pohtivat sukupuoli-identiteettiään. Ryhmään ovat tervetulleita kaikenikäiset. Keskustelemme ryhmässä vapaasti, mutta luottamuksellisesti sukupuoleen ja sen moninaisuuteen liittyvistä asioista. Sinun ei tarvitse olla Setan jäsen osallistuakseni ryhmään.

Transryhmä kokoontuu syksyllä 2023 seuraavasti:

3.12.2023 klo 12.00–15.00

Paikka:

Folkhälsanhuset Wasa

Raastuvankatu 25–26, Vaasa

Sisäänkäynti sisäpihan puolelta.

Lisätietoa ajankohtaisesta tekemisestä ja ryhmän kokoontumispaikoista sähköpostilla info(at)vaasanseta.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Sateenkaariryhmä

Ryhmä on tarkoitettu kaikille, jotka kuuluvat seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin. Ryhmään ovat tervetulleita kaikenikäiset. Keskustelemme ryhmässä vapaasti, mutta luottamuksellisesti lhbtiqa-asioista. Sinun ei tarvitse olla Setan jäsen osallistuakseni ryhmään.

Sateenkaariryhmä on tauolla. Oletko sinä ryhmän uusi ohjaaja? Mikäli olet kiinnostunut ohjaamaan Sateenkaariryhmää ole yhteydessä sähköpostitse info(at)vaasanseta.fi

Sateenkaarinuorisotyö

Sateenkaaritoiminta on matalakynnyksistä, rentoa ja suunnattu yli 13-vuotiaille nuorille.

Nuorisopalvelut aloittaa tänä syksynä sateenkaarinuorisotyön ryhmätoiminnan.
Sateenkaaritoiminta on matalakynnyksistä, rentoa ja suunnattu yli 13-vuotiaille nuorille. Huomioimme toiminnan suunnittelussa nuorten toiveet ja ideat. Paikalla toiminnassa on aina nuoriso-ohjaajia, joille saa jutella aiheesta kuin aiheesta.

Tarjoamme kerran viikossa turvallisen tilan, johon saa tulla juuri sellaisena kuin on, yksin tai yhdessä. Paikalle voi tulla juomaan kupin kahvia, tutustumaan kivoihin tyyppeihin, juttelemaan ohjaajille tai ihan vaan rauhassa olemaan.

Aika: keskiviikkoisin klo 16.00–18.45

Paikka: Nuorisotalo Sumppu, Pallokatu 17, Vaasa

(Isolahden koulun vieressä)

Kartta

Noudatamme turvallisen ja yhdenvertaisen tilan ohjeita. Toiminta on syrjinnästä vapaata. Tullakseen mukaan ei tarvitse määritellä itseään mitenkään. Vältämme olettamista ja kunnioitamme jokaisen yksityisyyttä. Toiminnassa noudatetaan myös vaitiolovelvollisuutta.

Sähköposti:

nuorisotalo.sumppu(at)vaasa.fi