Vaasan SETA ry

Ilma Walker hallituksen varajäsen

Heli Lehtomäki hallituksen varajäsen

Yhdistyksen edelliset nimet:

Vaasan Seudun SETA ry, ruotsiksi Vasa Nedjens SETA rf (30.05.1994–18.12.2001)

Vaasan seksuaalinen tasavertaisuus Fenix ry – Vasa sexuellt likaberättigande Fenix rf (12.07.1990–30.05.1994)

Osallistu toimintaan!

Perustietoa

Vuosi 2021 on Vaasan Seta ry:n 49. toimintavuosi. Yhdistyksen tarkoituksena on parantaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asemaa toiminta-alueellaan. Yhdistys järjestää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille suunnattuja aktiviteetteja. Vaasan Seta ry:n toiminta-alue kattaa Pohjanmaan maakunnan ja lähialueet, mutta toiminta on keskittynyt Vaasan seudulle.

Vaasan Seta ry:n tiedotusvälineinä toimivat kotisivut, Facebook, Instagram, yhdistyksen puhelin sekä paikallislehdet.

Vaasan Setan toiminnasta vastaa yhdistyksen hallitus. Hallitus ja puheenjohtaja valitaan syyskokouksessa ja hallitukseen voivat hakea kaikki yhdistyksen jäsenet.

Photo by Fredrik Westblom