Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Euroviisuristeily

22.3. | 16:4501:00

- 52€
Aurora Botnia bar Wasaline

Glitteriä ja groovea koko illan ajan!

Edellinen Euroviisuristeilymme oli menestys, joten tehdään se uudestaan! Nauti kimaltavasta illasta parhaiden ystävien seurassa, kun DJ ja esiintyjät soittavat Euroviisujen ja Melodifestivalenin ikimuistoisimpia hittejä.

Arjen harmaus jää taakse, kun Aurora Botnia lähtee merelle Vaasan satamasta klo 16.45. Tapahtumien keskipisteessä on 7. kannella sijaitseva baari, joten suuntaa sinne, nauti risteilylipun hintaan sisältyvä lasi kuohuviiniä ja valmistaudu bileiden alkamiseen.

Viihde illan aikana

Illan pääesiintyjänä on CatCat.

Fantastiset Kätkän sisarukset tekivät läpimurtonsa jo vuonna 1994 kun he edustivat Suomea Euroviisuissa kappaleella ”Bye Bye Baby”. Heidän ohjelmistonsa koostuu omien hittien lisäksi energisistä covereista.

Bändi soittaa kaksi settiä: yhden menomatkalla Uumajaan ja toisen paluumatkalla. Muina aikoina meitä viihdyttää DJ, joka täyttää tanssilattian eri vuosikymmenten Euroviisu-teemaan liittyvillä kappaleilla. Illan aikana voit myös pelata bingoa – olemmehan sentään risteilyllä!

Tee matkastasi hiukan parempi

Hyvä ruoka on iso osa Wasaline-elämystä. Suosittelemmekin, että varaat aikaa illalliselle Saaristolaispöydässä. Varaamalla ruokailun etukäteen varmistat paikkasi ja säästät euroja.

Tällä risteilyllä käytössäsi on erityinen kuohuviinibaari – älä missaa tätä!

Poikkea matkan aikana myös Aurora Botnian uudistetussa myymälässä, jossa on kattava valikoima kosmetiikkaa, tuliaisjuomia ja lahjatavaroita.

Palaamme yhteiseltä reissultamme Vaasan satamaan yöllä klo 01.00. Suuntaatko kotiin vällyjen väliin vai jatkuuko ilta Vaasan yöelämässä – valinta on sinun!

Varaa Risteily!

Tiedot

Päivämäärä:
22.3.
Aika:
16:45 – 01:00
Hinta:
52€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,
Kotisivu:
https://www.wasaline.com/fi/kampanjat/euroviisuristeily/#toggle-id-5

Järjestäjät

Wasaline
Vaasan SETA ry

Tiedot

Päivämäärä:
22.3.
Aika:
16:45 – 01:00
Hinta:
52€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,
Kotisivu:
https://www.wasaline.com/fi/kampanjat/euroviisuristeily/#toggle-id-5

Järjestäjät

Wasaline
Vaasan SETA ry