Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Eurovision kryssning

22.3. | 16:4501:00

- 52€

En glittrande kväll till havs!

Vår senaste Eurovision-kryssning var en succé – så låt oss göra det igen i mars! Njut av en oförglömlig kryssning tillsammans med dina bästa vänner medan DJ:n och artisterna spelar de mest minnesvärda hitsen från Eurovision Song Contest och Melodifestivalen.

Arbetsveckans alla bekymmer ligger bakom dig när Aurora Botnia avgår från Vasa kl. 16.45. Baren på däck 7 är kvällens mittpunkt så bege dig dit direkt, njut av ett glas mousserande vin som ingår i din kryssningsbiljett och gör dig redo att börja dansa.

Kvällens underhållning

Vår headliner för kvällen är CatCat. De fantastiska Kätkä-systrarna blev en välkänd popakt redan 1994 när de representerade Finland i ESC med ”Bye Bye Baby”. Deras repertoar består av CatCats berömda egna hits samt energiska coverlåtar som fyller dansgolvet.

CatCat spelar två gånger: första gången på väg till Umeå och andra gången på väg tillbaka. När bandet inte spelar fyller vår DJ dansgolvet med Eurovision-tema hits från olika decennier. Under kvällen kan du även njuta av en omgång bingo – vi är trots allt på en kryssning!

Gör din kryssning snäppet bättre

Förgyll din resa med läcker mat – njut av vårt omtalade skärgårdsbordGenom att boka buffén i förväg säkrar du din plats i restaurangen samt sparar några euro.

På denna kryssning har vi även en speciell skumvinbar – missa inte detta!

Glöm inte heller att besöka den nya och förbättrade Aurora Botnia-butiken för att hitta bra erbjudanden på kosmetika, drycker och presenter från lokala aktörer.

Vi återvänder till hamn kl 01.00 samma natt. Ska du hem och lägga dig eller fortsätter festen i Vasas nattliv – det är helt upp till dig!

Boka!

Detaljer

Datum:
22.3.
Tid:
16:45 – 01:00
Kostnad:
52€
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , , ,
Webbplats:
https://www.wasaline.com/fi/kampanjat/euroviisuristeily/#toggle-id-5

Arrangörer

Wasaline
Vaasan SETA ry

Detaljer

Datum:
22.3.
Tid:
16:45 – 01:00
Kostnad:
52€
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , , ,
Webbplats:
https://www.wasaline.com/fi/kampanjat/euroviisuristeily/#toggle-id-5

Arrangörer

Wasaline
Vaasan SETA ry